torsdag 16. april 2009

Dag 1 (eller -2 om noen foretrekker)

2 spente syklister stilte på Flesland klokken 07.40 (bare 2,5 timer før avgang) med sykkelkoffert og baggasje. Sykkelkoffertene var prøvepakket både 1 og flere ganger så dette skulle sørge for at syklene kom hele frem til Italia.

Første etappe var til København. Etappeseier gikk til SAS for presis ankomst. Neste etappe gikk til Bologna. Vi fikk seter akkurat ved innlasting av bagasjen til flyet. Magefølelesen var litt uggen da flyet tok av uten av våre sykkelkofferter var observert.

Da flyet ankom Bologna og vi entret ankomsthallen var vi rimelig spente! Men pulsen sank til under 35 da 2 vakre sykkelkoffrter var blant de første kolli som ankom publikum.

Vi spaserte bort til flybussen og fikk vårt første møte med den italienske kulturen. Sjåføren ville ikke åpne bakdøren og vi måtte dra div kofferter gjennom bussen. Værst gikk det utover en passasjer som var så nådig å gå inn på bussen mens sjåføren hadde planlagt å kjøre, men det gikk bra for alle parter til slutt.



Kjøp av togbiletter gikk smertefritt og toget gikk "on time". Som den snobbete gjengen vi to er så satt vi oss likegodt på 1.klasse. Konduktøren som dukket opp etter en stund syntes ikke det var en god ide og gestikulerte og pekte mot et vindu det stod 2. på. Vi flyttet oss litt (innen 1. klasse) og var fornøyd med det. Vi byttet på å holde vakt i hver vår retning på toget og kom velberget frem til Riccione uten tillegskostnader eller utkastelse.

Hotellets betjening hentet oss på stasjonen og geleidet oss til hotellet. Der ble vi møtt av Ilka og Marina og fikk servert drikke og snaks. Fantastisk mottakelse!! Videre ble sykler montert og garderoben pakket ut.
Middagen var minst like god som Arne husket den, mens Frode sa: Kan ikke huske at det var så godt!! Alt er som dere forstår helt supert. For de som er interessert i detaljer kan jeg videre fortelle at avføring er normal, toalettet er så godt som ubenyttet.



Morgendagen blir en relativ flat tur med 140 km og 300 høydemeter. Dette ser vi frem til begge to. Fyldig referat kommer.

Til slutt ønsker vi dere andre velkommen på lørdag!!

2 kommentarer:

  1. Velkommen ned. 300 hm på 140 km? relatvt flat var vel understatement of the year :-)Det er jo mindre enn fra Loddefjord til Åsane. Kos dere

    SvarSlett
  2. Flott og høre at dere er på plass og alt er bare bra.
    God tur i dag.
    Kan for øvrig rapportere at bakkene på Osterøy er like bratt og hard som i fjor.

    SvarSlett