tirsdag 21. april 2009

Tirsdag 21. april

Nok en dag med noe utrygt vær men tørr asfalt ved start og stor optimisme ved frokostbordet. I dag var det en "rolig" dag for flere. Bare Morten, Fredrik og Frank ble med gruppe 1. Linda ble med en lengre tur med gruppe 4 - lengre enn langt faktisk men dette vil Linda fortelle om litt senere i dag.

Gruppe 1.
I følge Fredrik var det fire fjell og Åsane vant alle!! Og det var gøy! Han hilser til nesten alle hjemme! Hei og Hå!
Hvis dere lover å ikke si det til noen så kommer en hemlighet. Frank punkterte fire - 4 - ganger i dag. Han låner patroner og slanger ann mass!! Vår sympatier går til Sissel.

Fakta for 87 km, 1600 høydemeter og snitt på ca 27.
Profil fra turen:


Noen bilder fra turen:









Her er en skinke fra en av deltakerene. Gjett hvem?? Tips: Han jobber i samferdselsnæringen!





Gruppe 2.
Rolig start med vår ypperlige tyske guide Marcus som ført oss ut av Riccione på en dag da det var uvanlig mye trafikk. Syklene som er til leie her nede er tydeligvis ikke helt tipptopp. Mange skjellord ved giring i dag. Værst gikk et utover Knut-Roger som fikk kjede på både ut og innside. Ved toppen av det første lange stigningen fikk han utmerket assistanse av guide Marcus.

Vår venn fra Østlandet er en kraftig kar: Han trødde av kjedet og må derved bli hentet av hotellet blide betjening. Her er n oen flere bilder fra turen:






Fakta for turen (klikk på bildet for detaljer):

91,2 km, 1187 høydemeter, snittfart 22,5

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar