torsdag 23. april 2009

Torsdag 23. april


MORTEN 36 ÅR - GRATULERER MED DAGEN!!

Kort rapport fra Gruppe Panoramica - Lindas gruppe.
Veiene her nede er fylt med svette, snott og spyttklyser. Rett som der er høres lyden av høy mannesnyting rett ut i luften. Jeg må bare prøve å ikke tenke på det der ?.
Ellers nok en fin dag. I dag var Steve guide, og han gav oss en panoramic tour. En fin-fin tur, men nå som kondisen kommer sigende var den kanskje litt vel kort. Muligens også litt for få høydemeter etter min smak. Men det er vanskelig å få både i pose og sekk.
Mine engelske venner fra Bigfoot, sviktet ikke i dag heller. Godt humør og kjappe kommentarer hele veien. Ingen punkterte og ingen veltet selv om veiene ble såpeglatt når regnet kom. Jeg fikk imidlertid en sladd da jeg bremset i en rundkjøring. Ikke særlig lurt?! Det siste Øystein sa i dag morges var: ikke brems i svingene når det er vått i banen. Vel, vel, jeg kan ikke lye hele tiden.
Men en ting er sikkert: vil noen låne papirlommetørkler til sykkelsnottet, så bare ta kontakt med meg. Jeg har mange pakker på rommet :)


Gruppe 1 - by Fredrik
Åsane CK stilte med følgende lag i dag: bursdagsbarnet Morten (36 år), Frank, Frode Jarle, Arne Cannon, Trond, Lasse (ble kalt tilbake til pulje 2 etter 17 km etter stallordre fra kaptein Arne marine), Knut Roger og Fredrik. 2 engelskmenn og 2 sveitsere var dagens utfordring eller hale om du vil. Dagens mål var den vakre byen Urbino. Starten ut fra Riccione var betydelig roligere enn i går, men dette skulle ikke vare lenge. Allerede i den første stigningen til Tavullia ble tempoet skrudd opp og gruppe 2, som startet 15 min tidligere, ble tatt igjen. Vi fikk mange våte blikk fra gruppe 2 da vi holdt deilige 25km/t i bakkene opp mot Tavullia. Etter en kort samling på gikk turen videre til Montecchio, Collbordolo og Montefabbri. Sveisterne var friskere i dag enn tidligere, men dette var ikke godt nok mot de grønne. Åsane vant alle toppene som vanlig, og guiden vår Felice ropte Norwegia, Norwegia number one. Etter en kort lunsj i Urbino vente vi styret vårt mot Riccione igjen. I nedstigningene fra Urbino fant Frank ut at han ville kombinere sykkel i stor fart med litt turn, noe som ikke er alltid like lurt. Stuntet endte med en tur ut på jordet med en herlig salto (eller dobbel tulup som Sølve Grotmol ville sagt!). Det gikk heldigvis bra med Frank og han kom seg raskt opp på sykkelen igjen. Dagens siste topp var Tavullia - ja, den endte med Åsane seier den også. Her traff vi gruppe 2 som hadde tatt en snarvei for å ta oss igjen. Derfra trillet vi hjem til hotellet hvor solen ventet på oss.
106 km og 1670 høydemmeter ble status fra turen.


profil - gruppe 1

Gruppe 2 - by Arne
Gruppen startet et kvarter før gruppe 1 og målet var å holde unna for gruppe 1 til Urbino. Men noen er bare dårlige tapere! Fredrik hadde avtalt med Raymond at han skulle "miste" en spile i forhjulet etter ca 17 km. Mans vi stod og ventet brøytet gruppe 1 seg forbi i et eplekjekt tempo. Dagen ble imidlertid reddet av at Lasse kom over i vår gruppe. På de 2 toppene på vei til Umbrino var det mange spreke ÅCK i bakkene. Sprekest var Jon Anton som virkelig hadde fått fart på pedalene. Han går nå faktisk å tenker på ny sykkel, nye pedaler og alt annet som kan kjøpes for penger.
I Urbino fikk vi fylt på lagrene og var klar for nye 90 km. Men slik ble det ikke; regnet var i anmarsj og guiden beordret oss strake veien tilbake til hotellet. I bakkene tilbake var det total ÅCK dominans. Tror både sveitsere og engelskmenn begynner å nok av MX sport på rævene våre.
Summa sumarum en flott dag med 95 km og 1245 høydemeter. Snitt rundt 43 km/h.

Gruppe 3
Monica, Tom og Bjørn Ove ville ta en rolig tur da 140 km hørtes mye ut. Men hva skjer? Gruppe 3 tilbakela 100 km på setet, faktisk 5 km lengre enn gruppe 2. GRATULERER med det alle sammen!!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar