lørdag 25. april 2009

Lørdag 25.04

Dagen i dag var avreise for mange ÅCK'ere. Litt trist for mange, men noen hadde nok fått nok av sykling denne uken.
For oss som var igjen var det klart for en dag i kort - kort. Vi fordelte oss i 2 grupper i dag - Frode Jarle og Arne på en riktig langtur, mens Monica, Tom og Eivind skulle til San Marino.

Gruppe Eivind dro en tur til San Marino. Fikk en fin tur opp i sol og 23 grader. Utsikten fra toppen var upåklagelig og alle tre var godt fornøyd med å syklet helt til toppen. Turen ned gikk via alle de småveiene vi kunne finne. Vi var alle enige om at det hadde var morsomt å sykle uten guide og gjøre seg litt kjent i området. Tom og Eivind fikk los på 1500 høydemeter til Monikas store fortvilelse(hun var litt sliten og ville tilbake til hotellet). Dette medførte noen brå avstikkere opp bakker som nok ikke var nødvendig. Dagens tall ble 80 km og 1501 høydemeter:-)
Takk for en fin uke. Kjekt å treffe dere igjen. Eivind


Frode Jarle og Arne startet fra hotellet litt over klokken 9 mot dagens mål - Furlo. For å komme dit måtte vi først over 2 topper, Tavoleto og Urbino.

I urbino (etter ca 50 km)) inntok vi en liten matbit og cola.

Etter lunsjen var Frode-Jarle uheldig og "knuste" klossen under høyre fot. Vi valgte likevel å sykle videre mot Furlo.
Etter ytterlig 1 time var vi ankommet Furlo området. Og vi ble IKKE skuffet! Vakker natur er riktig beskrivelse av opplevelsen:





Vi syklet videre fra Furlo gjennom Fossombrone da Arne fikk en god ide. Vi sykler opp her i fjellene og kommer over dalen på en ny vei! Jada! Etter ca 200 meter kommer en bakke med skilt 18%, deretter en til med 18% og til slutt en på 20%. Puuuhh!!

Etter 20% bakken begynte det å bli grus og dårligere grus. Vi lurte en stund på om dette var en blindvei. Og når vi skulle nedover på andre siden var det grus og nedkjøring på ca 16-20%. Vi skulle hatt offroad i dag!


Etter strabasene satte vi kursen hjemmover mot Grosso og over Tavullia og videre derfra til Riccione.
Fakta: 145 km, 2124 høydemeter og 6 timer og 32 minutter på sykkelsete. I dag var vi skikkelig sykkelturister og det var kjekt. Nedenfor finner dere kart og profil.
På slutten måtte vi ta på lange armer for ikke å bli solbrent!! Snitt temp var i dag 25 grader og vi så noen skyer i horisonten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar