lørdag 18. april 2009

Dag 3 - Tour alla carte

Dagens meny var "Tour alla carte" med "Belvedere Regulars". Hverken mer eller mindre. Så vi var spent da vi stilte opp på pir 58 om morgenen.
Vår vertinne hadde spurt Daniel fra Sveits om han ville være guide i dag og det hadde han takket ja til. Han hadde med seg 2 sveitsiske
kammerater og de spurte høfflig hva vi ville med dagens tur. Vi sa i kjent stil "same, same". "Nice and easy" ble da svaret fra den ene.
Vi startet og kjørte avgårde i et greit tempo og kom inn de første bakken. Hva skjer? Daniel kjører på som guider flest gjør og plutselig er
han alene med 2 ÅCK ryttere. Vi prøver å vente de inn og fortsetter. I neste stigning skjer det samme. Daniel blir litt frustrert og snur for å finne
sine kammerater uten hell. Etter en ringerunde finner vi ut at de har snudd, da er vi 3.

Daniel tar utfordringen med å håndterer to meget kjørelystne åsabuer og kjører oss inn mot et fjell som heter Montemigrano?! Farten stiger en del da vi bare
er tre og hver gang Daniel spør oss hvordan farten sier vi selvfølgelig "fantastic"! Stigningen tok ca 1 time og 10 minutter.

Det er bare å beklage at i dag var vi oppspilte at fotografen Frode glapp med fotograferingen.

På veien tilbake kjørte vi innom Pesaro før vi tok ruten opp mot Gabicce Mare. Her var vi en snartur innom sone 5 for å markere vår sveitsiske venn. På toppen ble det tatt noen bilder som kommer her:





Fakta for turen:
123,6 km - Høydemeter 1288 - Snittfart: 28,7

Da vi kom tilbake til hotellet var det bare å innta karbohydrater og vente på våre kjære medsyklister fra Åsane CK.


Men vi ventet vartet vår vertinne Marina opp med engelsk bryllup! Et kobbel av engelskmenn, en brud og en brudgom! Dere ser brudeparet i bakgrunnen på ette bildet:



Ca 15.30 dukket 14 blide syklister opp. I skrivende stund holder de på med å prøve sykler. Referat fra dette kommer ila kvelden eller morgendagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar