fredag 17. april 2009

Dag 2 - Rolig langtur!

Morningen rant opp og vekkerklokken ringte. Hvor er vi? Ingen ting så kjent ut. Da kom vi på det. Hotel Bristol. Belvedere. Det var bare å smile så mye vi kunne, dusje og gjøre oss klar til frokost. Og den var som vanlig suveren. Vi prøvde etter frokosten å lete etter skyer på horisonten, men fant ingen. Det resulterte i kort - kort!!

Etter å ha hamstret lunsjmat og drikke, stilte vi ved pir 58 og ventet spent på hva dagen skulle bringe. Felice ventet på stranden sammen med vår guide Benny (eller Benjamin som han faktisk heter - hyggelig tysk ungdom). Felice så lenge på Frode og tok mange stjålne blikk på Ridleyen. Han tenkte sikkert at det var bra Frode ikke skulle kjøre med han i dag!!

Vi startet opp 10 stykker og dro av gårde. Vi var skeptisk allerede etter 5 minutter. Dette var lurketempo. Men det hadde heldigvis bare praktisk årsaker - trafikk som de kaller det i Italia. Etter en stund satte guiden opp farten og vi føk av gårde i 35 - 40 på flaten. Det blåste en del og guiden hadde lagt merke til rytterne fra "The green Machine" og ba Frode om å ta en føring. Frode trodde "tydligvis" at dette var Sotra mila og trykket på. Da var 7 stykker plutselig borte og det inkluderer guiden. Etter litt koordinering internt i ÅCK ble vi hentet inn men et tysk par ble fintet vekk fra turen. Vi andre åtte fortsatte. Vi kjørte mot Fossombrone via Pesaro og Fano. Der tok vi en kaffepause etter ca 62 km sykling med snittfart 27.


I pausen var det et gneg fra noen engelske syklister om å forkorte turen og unngå bakker hjem. Det ble heldigvis ignorert av vår etterhvert så gode tjommi Benny. Vi fortsatte mot Umbrino (vi skulle ikke helt opp bare forbi). Da det nærmet seg oppkjøring satte Benny opp farten og pluselig var vi igjen bare 3 (ja nemlig "The green Machine og Benny). Vi fulgte hverandre til rundkjøringen nedenfor Umbrino der vi ventet på resten. Her er Arne i rundkjøringen.


Blant de øvrige 8 var det også en kjekk amerikansk jente som var meget sprek. Hun foreslo etter en stund en ny kaffe pause og vi endte opp på fartauet hos Valentino Rossis cafe (er vist en kjent motorsyklist - og så??). Frode var ikke helt fornøyd med enda en pause!

Vi satte etterhvert kursen mot hotellet der vi parkerte syklene for dagen.

Fakta for turen: 126 km, snittfart 27,6 og 888 høydemeter. Benny fikk litt tyn for høydemetrene fra engelskmennene men forsvarte seg med at tallene hadde han fått fra Felice. Vi tenkte rask, da så!! Været har forøvrig vært meget bra (mellom 20 - 23 grader). Mye sol og vi har observert solskille på kroppen!!
I kveld er det grillparty ved bassenget. Det blir knall!

Her er noen flere bilder fra turen:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar